Sunday, February 20, 2011

Bilder fra Mellom-Amerika!

Etter mye om og men kommer endelig noen bilder fra det vi har opplevd her i Mellom-Amerika.
Planen var egentlig at vi skulle dra rett til Soer-Am etter GapAdventures-turen som sluttet i Guatemala. Planer ble gjort om paa og vi brutke 10 dager paa Utila, Honduras hvor vi tok dykkelappen for 18 meter. Paa Utila moette vi saa mange som mente at Nicaragua var et saa fint land at dit bare MAATTE vi dra. -Og vi dro. Saa naa befinner vi oss i Granada, Nicaragua. En veldig soet, passe stor by med et stort kolonialsk preg om vi kan si det saann.

Bildene som naa blir lagt ut er fra Gap Adventures-turen vaars gjennom Mexico, Belize og Guatemala. Enjoy! -Det gjorde vi!


Turtle Beach i Tulum, Mexico.
Tulum, Mexico. Stranden som tilhoerte en Maya-by.

Caye Caulker, Belize. Seilbaattur for aa snorkle langs revet til Belize, svoemme med haier og sting rays! En av de beste dagene saa langt!


Siri paa Crystal Caving i Belize.



Mari paa kanotur i en cave.


Padlet 500 m inn i et fjell hvor Mayaene hadde drevet ulike ritualer for aa komme i kontakt med underverdengudene.


Mari i den rosa bikinien under fossefallet, Belize.



Tikal, Guatemala.



Det stoerste "senteret" i den gamle maya-byen. Helt sykt aa tenke paa hvor lang tid de har brukt paa aa grave fram alt dette! Alt dette har vaert dekket av jungel.






Siri og Mari fra det stoerste tempelet. Bak oss er jungelen og flere templer.

Rio Dulce, Guatemala.
Vannskifoere eller? I think yes.


Mari gjoer et tappert forsoek paa aa lage tortillas. Som kjent er jeg ikke god paa kjoekkenet, og presterte ikke hoeyere enn normalt foran kameraet eller mayaene. Jeg gav den hullete deiglefsa til hun ene, hun smilte og nikket, og ristet paa hode da jeg gikk. Flott.














No comments:

Post a Comment