Saturday, February 5, 2011

Siste nytt

Da var vi kommet til Antigua igjen. Vi var to dager ved Lake Atitlan(?), en innsjoe omringet av vulkanoer. -Utrolig fin natur! Den foerste dagen vi var der skulle vi bo hjemme hos en familie, jeg og Siri ble plassert hos en familie med tre soenner, mor og far. Faren produserte tomater, boenner og kakaoplanter, moren drev med handarbeid og soennen gikk paa skole. Mari fikk virkelig proevd seg paa spansken da de ikke pratet noe engelsk. Det gikk faktisk overraskende bra! Det virker lovende naar vi naa starter turen videre uten spansktalende guide!
Dagen etter hjemmebesoeket dro vi til en oekologisk kaffeplantasje. Det var en tankevekker paa hvorfor oekologisk mat og andre varer koster litt mer. Det er mer arbeid aa produsere oekologisk, men guri saa mye bedre det er for naturen! Saa folkens, bruk de ekstra to kronene paa aa kjoepe oekologisk! -Iallefall en gang i blant!

Ukens glad-nyhet er at Siris bagasje er naa lokalisert! Den dukket plutselig opp i Oslo, og er sendt til Guatemala City. Vi drar derfor inn til Guatemala City i morgen for aa hente den mye savnende bagasjen! Siri har altsaa klart seg, i skrivende stund, 4 (!!!) uker uten sekken sin! Videre fra GC tar vi en buss til Caupan, Honduras. Der blir vi en natt foer vi drar videre til Bahia Islands, Honduras. Der er meningen at vi skal ta dykkelappen :)

I dag har vi altsaa vaert paa tur i 4 uker. Alt har gaatt overraskende bra! Ingen skader, ingen mageproblemer og ellers ingenting annet aa melde enn at vi har opplevd veldig, veldig mye!
Sentral-Amerika har utrolig mye aa by paa, og vi foeler at vi har faatt sett en god del. Det aa reise med GAP Adventures var et sjakktrekk! Anbefales paa det sterkeste! Man faar sett veldig mye, slipper aa undersoeke saa mye om hva plass har aa tilby da man reiser med erfarne guider som vet hva man burde gjoere og hva man ikke trenger aa gjoere... Alt er veldig variert, og man foeler virkelig man faar valuta for pengene!

Bilder er tatt i hopetall og vil bli lagt ut plutselig :)

No comments:

Post a Comment