Friday, January 21, 2011

Dagene paa Isla de Mujeres.

Naa har det gaatt 5 dager, og vi har virkelig storkoset oss her paa Isla de Mujeres. Oeyen er liten, og hotellet vaart ligger midt i hovedhandlegaten. Noe som er veldig kjekt hvis vi plutselig maa paa do, eller har handlet over evne. Da vi ankom oeyen hadde vi ingen reservasjon, saa vi gikk fra hotell til hotell for aa forhandle fram best mulig pris. 160 kroner natta for to personer. Rommet er helt kurant, og badet har en fiffig loesning med aapent vindu til oppholdsrommet. Paa dagene har vi solt oss paa stranden og badet. Stranda er kjempeherlig, hvit strand med lite tang og tare :) Us like.

Vi har gaatt tom from Piz Buin solkremmen vaars, saa vi kjoepte noe som viste seg aa vaere skvip her paa oeyen. Selv med faktor 45 ble vi begge brent.

I dag har Siri faatt full kroppsmasasje av en fysioterapaut vi ble kjent med i gaar. Timebestillingen ble gjort over en drink i baren, kjekt. 90 minutter for 250 kroner.

Vi moeter paa veldig mange hyggelig folk rundt omkring. For det meste andre backpackere, men ogsaa amerikanere og noen norske. Det er kjekt aa dele reiseerfaringer, places to see and not to see...

Livet her paa Isla de Mujeres er ganske fredfullt. Det er en del amerikanere som har slaatt seg til ro her og startet en butikk eller en restaurant. Ellers er det turistsjapper der Maya-indianere selger handarbeidet sitt. Kroppsbygningen er rektangulaert som Siri mente. Stutt, ingen nakke og sykt bredskuldret. De er veldig herlige, og vi foeler de er blidere her enn paa Cuba.

I morgen reiser vi inn til Cancun igjen, der skal vi moete gruppen vi skal reise gjennom Mexico, Belize og Guatemala med. Det er en 15 dagers tur hvor vi skal faa oppleve strandliv og dykking med haier, og samtidig laere mer om Mayaindianerne og deres kulturelle og religioese liv. Det gleder iallefall Mari seg til :)

Ingen bilder fra Isla de Mujeres, men vi kan love dere at det er knallfint her :)


Siri og Mari.

No comments:

Post a Comment